Amalie Sørensen

Amalie Sørensen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Mig selv

Jeg hedder Amalie jeg er 11 år jeg kan godt lide håndbold og jeg går til det. Min liv rat er kyllinge burger især min mors burger boller. Jeg er en pige der er meget på mit værelse og jeg hjælper tit i køkkenet. Jeg elsker at ryde op. Når jeg har vennerne på besøg leger vi nogle ting og er uden for og hoppe. Jeg må selv vælge hvor lang tid jeg sider med min tlf. jeg kan godt lide hunde og heste jeg har en hund. Jeg er mega stor fan af Rasmus Seebach.

Min familie

Min familie består af min mor Jette, min papfar Klaus, min lille søster Emma, stor søster Julie, lille bror Emil, lille bror Mathias Og min hund Liva. På min mors side har jeg en moster, mormor, morfar, fætter min mor og far er skilt så jeg skriver om min papfars side som består af farmor, farfar, onkler, kusiner, fætre.

Mit hus

Jeg bor i et hus på 2 etager. vi har 4 værelser og et sove værelse, 1 stue, 1 spise stue, et køkken, en gang, 2 badeværelser og et tøj rum.

Min skole

Jeg går på Mønsted skole i 5 a. Min klasse består af 13 piger og 12 drenge vi har to lære som hedder ida hun er 48 år og Marie er 38 år. Det er en god klasse, men vi larmer meget. Mit ynglings fag er matematik og dansk.

Sjove ting

Min mor og papfar er lige blivet gift og det gik godt. Vi var oppe til kl. 3.00 jeg blev til budt og danse 5 gange men jeg sagde nej tak. Min mor spurgte om jeg vil med op og danse til Rasmus Seebach, og det ville jeg godt.

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv