Asbjørn Bønnerup Nystrand

Asbjørn fortæller i et interview om en ferie i Florida og en ferie i Rom. Gør ejerskabskrav på erindring

Rasmus Møller Hansen går i 7. klasse på Grindsted Privatskole og har skrevet følgende på baggrund af et interview med Asbjørn Bønnerup Nystrand i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017.

 

Jeg tilbragte min ferie sammen med min mor min papfar og min lillesøster. Jeg var i Florida julen 2016. Det tog omkring 14 til 16 timer kan ikke helt huske det. Jeg fik ikke sovet så meget på flyet. Mig og min mor var ude og dykke i et koralrev det var lidt sjovt fordi fiskene de kom så tæt på mig, men med det samme du rører dig for meget så er de væk. Vi så en statue der nede af gud. Vi var i Legoland, der var mange af de samme rutsjebane de havde ikke det bedste personale, badelandet var hvad vi helst vil have været i men vi vidste ikke at det var lukket om vinteren, det var 30 grader! Efter hvad jeg bedst kan lide så syntes jeg at Legoland i Billund er bedst. Vi var også i Disneyland hvor der var meget kø så det var ikke så sjovt.

I sommeren 2015 var jeg i Rom ferien jeg nok husker bedst. Jeg fandt ud af at der var omkring 150 kirker i Rom. Jeg var inde og se Peters Kirke den var så stor! Der kunne være 3 Grindsted kirker på hinanden så stor var kirken. Det ærger mig at jeg ikke kunne komme den dag de spillede på orgelet, jeg tror nok det er verdens største orgel. Nogen gange kommer koret ud og synger det er nok noget af det smukkeste jeg har hørt. De plejer at stå under kuplen i Peters kirken. Der var så meget ekko at man kunne høre det ud over hele Vatikanet. I midten af Peters Kirken har de sat nogle plader ned hvor man kan se hvor stor peters kirken er i forhold til andre kirker.

 

Grindsted 7200 DK
Get directions

Erindringen ønskes afleveret til:

GrindstedArkivet