Benjamin Møller

Om at gå i skole Gør ejerskabskrav på erindring

Benjamin Møller går på Trekløverskolen og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Hvordan det var at gå i skole

 

Hvilke fag havde du, og hvad var dit yndlingsfag?

Jeg havde Matematik, dansk, historie, kristendom, natur/teknik, billedkunst, engelsk, samfundsfag, madkunstskab, Naturfag, alternativ undervisning (i stedet for tysk).

 

Hvordan kom du i skole?

Fra 0-3 klasse blev jeg kørt af mine forældre, da jeg kom i 4. klasse skulle jeg selv komme til skolen. Men da jeg boede i Frederikssund skulle jeg tage tog og cykel fordi min skole lå i Ølstykke. Så skiftede jeg skole til en i Frederikssund, hvor jeg så stadigvæk skulle tage tog og cykel fordi min mor boede i Ølstykke. Jeg cyklede eller gik til skole når jeg var hjemme hos min fordi han boede rimelig tæt på min skole.

 

Hvordan forløb en typisk skoledag?

En typisk skoledag forløb sig ved at jeg mødte i skole kl 8:00 hvor vi så havde 2 timer, også havde vi pause. Når vi kom ind fra pause havde vi læse bånd som varede en halv time hvor vi så bagefter havde 2 timer, også havde vi pause igen. Når vi kom ind for den pause havde vi en time mere også en pause. Efter pausen havde vi de sidste 2 timer efter dem havde vi fri.

 

Kunne du lide at gå i skole? Hvorfor og hvorfor ikke?

Nogle gange kunne jeg godt lide det, fordi vi lavede noget jeg syntes var spændende, og andre gange var det kedeligt fordi jeg syntes de ting vi lavede var meget kedeligt.

 

Frederikssund DK
Get directions

Fødselsdag:

2003

Erindringen ønskes afleveret til:

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune