Caroline M. Vad

Caroline fortæller om, hvordan det er at gå i skole. Hun fortæller, at hun gerne ville have en kortere skoledag og længere tid til svømning. Hun fortæller også om et par voldsomme oplevelser fra de mindre klasser. Gør ejerskabskrav på erindring

Caroline M. Vad går i 4.b på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Hvordan er det i skolen lige nu

Jeg synes det er sjovt men nogen gange er det også irriterede. Nogen gange har vildt mange lektier for. Men vis man ser positivt på det så lære vi meget. Nogen gange kommer lærerne også for sent. Men de siger ikke noget til det vis vi kommer lidt for sent. Klokken ringer 10 over 8 men er træt når man kommer i skole. Det ville være bedre vis det var kl. 10 over 9.

jeg ville gerne vi fik fri 10 over 2 HVER DAG

Der vi gik i de små klasser var der mange der to kvælertag og en af mine venner kom på sygehuset men hun kom levende hjem igen. Der var også en gang hvor en anden af mine venner der faldt ned af en hylde ude i skolegården og hun kom hjem. Der har været mange dårlige oplevelser.

Det bedste fag er sløjt, men svømning er også godt, men det ville være beder vis vi fik 2 timer. Vi har en masse gode lærer men der er en der hedder morten han er god til at forklare hvordan man skal gøre.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv