Dennis Cliver Larsen

Skoleskift og nye venner. Vi skulle skifte skole, og det har ændret vores liv totalt. Den nye skoleordning i Frederikssund har haft en god og positiv indflydelse på vores liv Gør ejerskabskrav på erindring

Dennis Cliver Larsen går på Trekløverskolen og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

 

Hver gang jeg tænker tilbage på det var det et af mine bedste oplevelser. Vi skulle skifte skole. Der var kommet en ordning i Frederikssund. Falkenborgskolen, og Græsebakkebyskolen, skulle nu kun gå op til 6 klasse, og når man blev færdig der skulle man videre til Marienlystskolen, og starte i 7 til 9 klasse. Hvilket jo så betød at vi selvfølgelig skulle splittes op og bagefter samles med den anden skole. Og den ordning indførte så at dem fra 7 klasse og ned skulle hen på Falkenborgskolen og skulle splittes der. Vi skulle så alle fra Falkenborg og græsebakkeby hen på marienlystskolen og vi skulle splittes ud til 5 nye klasse med både børn fra Falkenborg, og børn fra Græsebakkeby. Sommerferien var gået, og vi skulle mødes på marienlystskolen, og vi var alle i hallen, der var så mange ukendte mennesker jeg ikke havde set før, fra græsebakkeby så jeg holdt mig selvfølgelig tæt på mine venner. Vi fik alle mulige informationer om hvordan den nye ordning ville foregå med hvad der skulle ske de næste par uger, helt frem til hvad der skulle ske de næste par år. Vi skulle igennem et 3-ugers forløb hvor vi skulle ud og blandes og møde de andre børn, og vi skulle lære hinanden lidt at kende. Da de 3 uger så hurtigt ellers var overstået, havde jeg allerede skabt mig en hel masse nye venner fra græsebakkeby. Jeg var så glad for at kunne få brugt, mine sociale evner og mit gode humør og sprede det og dele det med nogle nye kammerater. Så var vi kommet til at vi skulle deles i klasser. Vi fik ad vide den sidste fredag i 3 uge, at vi ville møde op næste mandag og vi skulle bare mødes på gangene og vi ville kunne kigge på dørene for at se der hang nogle papirer med forskellige navne på hvem der gik i hvilken klasse, og hvilket lokale. Jeg var kommet i 7.D og jeg var fuldstændig skræmt for livet, fordi jeg skulle ind og se så mange mennesker, og nu skulle jeg faktisk også gå i klasse med dem. Men jo længere ind på året vi kom, fik jeg også en stor vennekreds her i klassen.

Vi har nu været sammen i 2 år, hele vejen fra 7 til 9 klasse, og jeg er så glad for at kunne få sådan en vennekreds. Der har både været dårlige og gode minder på vores nye skole, og mine nye venner, men jeg tror aldrig jeg har haft så gode venner som jeg har nu, og de er ikke kun bare mine venner fra skolen. Efter så lang tid, af tillid, kærlighed og støtte er de langsomt kommet så tæt på mit hjerte, at de er blevet min anden familie. Dette skift har været et så godt minde og en så god vej i mit liv. Jeg håber at der er flere der kommer til at have det som mig.

 

Frederikssund 3600 DK
Get directions

Fødselsdag:

26/08/02

Erindringen ønskes afleveret til:

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune