Emma Bach Christiansen

Emma Bach Christiansen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Mig selv

Mit navn er Emma Bach Christiansen. Jeg har født den 14 juli 2006. Jeg har lyst og brunt år og blå øjne. Jeg bor i en lille by der hedder Lånum. Jeg bor på landet med min mor, far, lillesøster og lillebror i et rødt hus, vi har køer og en hund, vi har også 3 høns. Jeg går i skole i Mønsted, skolen hedder Mønsted skole, den ligger lidt uden for Mønsted. Mit yndlingsfag er matematik. Når jeg skal hjem tager jeg tit bussen. Min yndlingssport er gymnastik jeg går til det vær onsdag. Jeg sidder med min telefon et 15 om dagen ellers leger jeg med min bror eller søster. Jeg er fan af Zara Larson.

Min familie

Jeg har en mor der hedder Kit Bach, hun er 36 år gamle. Hun arbejder i Rass & Aas. Min far hedder Jacob Christiansen, han er 39 år gamle. Han arbejder ved Iglsø Entreprenør ved Jens Dalsgaard. Min lillesøster hedder Alberte Bach Christiansen, hun er 8 år gamle og går i anden klasse på Mønsted skole. Min lillebror hedder Villads Bach Christiansen, han er 3 år gamle og går i børnehave i Mønsted. Jeg har også en hund det er en dreng, og den hedder Buster, han er 12 år gamle.

Min skole

Mig og min Lillesøster går på Mønsted skole, det er en stor skole det synes jeg da selv. Der er både skov og en kæmpe græsplane. Der er 10 klasser, Jeg går i 5 klasse. Når man kommer i 7 klasse for man dem fra Sparker over i ens klasse. Mit yndlingsfag er matematik.

Sjove eller særlige hændelser i mit liv

Den første særlige hændelse er da mig og Alberte fik af vide at vi skulle have en lille bror, først troede jeg ikke på det men det var rigtig. Det er lidt svært at vende sig til at der er en lille dreng i familien. Den andre særlige hændelse er da jeg begyndt i skole, det var lidt svært at tror man var startet i skole, fordi så føler man sig rigtig stor.

Af Emma Bach Christiansen. Jeg har født den 14 juli 2006 

 

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv