Frida Damkjær Bak

Frida Damkjær Bak går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Dig selv

I min fritid går jeg til ridning og jumping. Jeg rider på en rigtig sød hest der hedder Susan. Jumping går ud på at man skal hoppe på små trampoliner på forskellige måder. Om onsdagen laver jeg aftensmad. Jeg hjælper nogle gange med at tømme opvaskemaskine, gøre rent, dække bord, gå ud med skraldespanden osv. Jeg får 100 KR i lommepenge hver måned. Når jeg er sammen med mine venner, hopper vi på trampolin, spiller IPad, sjipper osv. Jeg bruger CA 2 timer om dagen med min IPad.

Din familie

Jeg bor med min mor, min storebror, min papfar og min kat. Jeg har også en rigtig far som hedder Niels som er 42. Min mor hedder Sonja og er 38 år, min storebror hedder Emil. Han er 14, min papfar hedder Jesper og er 38 år gammel og min kat hedder Teodor. Den kan sætte sig og give pote.

Dit hus

Jeg bor i et stort hus med 2 etager. Det er en gammel skole. Der er et stort kryds på hver side. Vores hus er ikke moderne.

Din skole

Jeg går på Mønsted skole i 5 kl. Mine bedste veninder hedder Marie Louise, Kristine, Johanne, Amalie, Sabine og Nathali. Vi har ugeskema. Det er hvor der er en masse forskellige opgaver og så bestemmer man selv hvad for nogle man vil lave hvornår. Mit yndlingsfag er dansk. Vi har en skov rundt om skolen, 3 store fodboldbaner og 2 legepladser.

Sjove og særlige hændelser i dit liv

jeg har været i Sverige mange gange og jeg har fået en kusine som hedder Alma.

 

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv