Ida Horn Christensen

Ida Horn Christensen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Mig selv

Jeg heder Ida og jeg er 11 år gammel jeg gå i 5a på mønstedt skole. Jeg kan godt lig pizza og burger og stegt flæsk med persillesovs. Jeg gå til spejder om mandagen kl. 17.30. jeg har en pligter det er at vaske min hund Sofus. Nå jeg har vender med hjem snager vi og hygger og nogen gange sider vi med vores mobiler. Jeg elsker hunde. Jeg sider maget med min mobil og ser også tv. Jeg kan godt lig Rasmus Seebach.  Jeg har også en kanin som heder mille.

Min familie

min mor heder chalotte hun er 38 år og hindes mor min mormor heder Hanne Klavsen og min mors far min morfar heder fin Klavsen de har en hund som heder Nala min mor er ene barn. Min far heder Dennis han er 40 år hans far heder Jøren min fars mor heder Jette med hun døde i 2016 af en blodprop min far har om bror han heder Michael han har er gift med mand som heder Anders de har en hund de bor i København. Min lille bror heder Nikolaj han gå i 2a på Mønsted  skole han er 8 år den 24-11-08. jeg har en hund som heder Sofus og han er min bedste ven han er sød og rar han er en labrador og jeg har også en kanin som heder mille.

Mit hus

Jeg bor i Sparkær mit hus er gult der 3 værelser mit min lille bror og min mor og fars værelser 2 gange et badeværelser en køkken og en stue.

min skole

jeg gå på Mønsted skole vi har ugeskema det gå ud på at vi selv må vælge hvad vi vil lave og så er der tid på hvor lang til vi skal lave opgaverne vi har også dansk og matematik hvor vi laver i en læringstrappe vår han skal lave en opgave få vær trin og nå man er færdig med den ene trin skal man gå et trin op og  Historie og kristendom jeg kan bedst lige historie.

 

 

Skreven af ida horn Christensen mønstedskole

 

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv