Johanne Henriksen

Johanne Henriksen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

 

Jeg hedder Johanne, jeg er 11 år, og kommer fra Mønsted, selv om min fødeby er Viborg.  Jeg går til gymnastik i teamgym Viborg. Jeg elsker mit hold og vi holder sammen. Vi træner op til at komme med til DM, og WF. WF er en konkurrence som der kommer efter DM, men det er kun de 4 bedste hold som der kommer med. Vi har været med en gang, og der kom vi på anden pladsen.

Når jeg ikke er til gymnastik så er jeg tit sammen med Ida 🙂

Med det samme jeg kommer hjem fra skole så laver jeg altid mad, eller nogle gange. Men når jeg ikke har venner på besøg så spiller jeg meget, eller ser fjernsyn.

Min familie består af mig, min mor og far, og så har jeg to storebrødre, og en kat. min mor hedder Vibeke, min far hedder Mogens. Den ene af mine brødre hedder Søren og den anden hedder Jakob. Min mor hun arbejder inde i Viborg, i en tøjbutik, for damer. Min far han arbejder i hans maler forretning, og så køre han også ud til folk og maler.

Mit hus er hvidt, men taget er sort. Når man kommer ind i gangen så er der en gang til venstre og en gang til højre.

Hvis men går til venstre så kommer men til et køkken, med spise borde og en lille sofa, med fjernsyn. Lige ved spisebordet er der to døre der føre ind til stuen. Hvis man går til højre så kommer man ind til nogle døre, som der sidder i siderne af gangen. Nederst er mit værelse. Jeg har det største værelse i huset, og et hems med trapper op til. Og helt nede for enden er min fars butik, hvor han har malerpensler, og malerspande, som han sælger.

Min skole hedder Mønsted skole. Jeg går i 5 klasse, sammen med Ida, vi har ikke en A og B klasse. Vi har noget som der hedder ugeskema. Det er at der er et skema på tavlen, og så er der en masse opgaver der på, så gælder det om at blive færdig med alle de opgaver på en uge.

Mit Y-fag er matematik, fordi jeg synes at det er det sjovteste fag, og så lære man meget.

En særlig oplevelse i mit liv er at til februar skal mig, min mor og min far på ferie i New Zealand. Så skal vi måske ud og svømme med delfiner, og bare hygge MEGA meget.

Det var min beskrivelse af min familie 🙂

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv