Jonas K. Flæng

Jonas fortæller om hverdagen i 4. klasse. Gør ejerskabskrav på erindring

Jonas K. Flæng går i 4.a på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Skole i Danmark

 

Jeg syntes at det er sjovt at gå i skole nu her i vor dage. Når man går i skole har man jo maser af timer. Jeg syntes at timerne er sjove. Man har fx. Dansk, Engelsk, Matematik og Naturteknik. De timer er mine ynglings timer. Når man går i skole har man et skema hvor alle sine timer står. Så’en man kan se hvad man skal have. Nogle gange har man frikvater. I frikvaterne skal man selv vælge hvad man skal lave. Jeg leger Fx. På fodboldbanen og Tarzanbanen. Tarzanbanen er vor der er maser af gynger. Bagefter Frikvateret skal man jo ind når kl. Ringer.

I Historie har vi haft noget Rom i Italien for lang tid siden. Vi skulle lave noget af Rom af pap. Også skulle vi vise det for hinanden. Nogle gange får vi nye pladser. Vi seder Dreng, Pige Dreng. I vores skole har vi Palsbeløning. Der er der palskort når man gør noget godt. Vi skal have 400 Palskort for at få en time fri.

Når man er færdig med skolen får man jo fri. Vi får fri kl. 3 og 2.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2007

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv