Kirsten Rahbek

Kirsten fortæller i et interview om sin barndom og om sin mor. Gør ejerskabskrav på erindring

 

Malene Rahbek Havn går i 7. klasse på Grindsted Privatskole og har skrevet følgende på baggrund af et interview med sin bedstemor i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017.

Min mor

Min mor var altid hjemme når vi kom hjem fra skole.

Min mor passede os børn når vi kom hjem fra skole. Vi var 3 og hun passede telefon for min far.

Jeg skulle hjælpe til med opvasken for vi havde altså ikke opvaskemaskine. Om lørdagen skulle vi hjælpe med at rive gårdspladsen flad og fri fra blade.

En typiske hverdag skulle jeg op i skole og jeg havde under 100 meter i skole. Når vi kom hjem så skulle vi skifte tøj for vi kunne jo ikke gå ud og lege i det samme tøj som vi gik i skole i, og så skulle vi hjælpe med at skrælle kartofler og rydde op, men jeg havde også tid til at lege.

Vi var ikke ude og rejse eller noget som helst i ferierne, fordi min far var selvstændig så der var faktisk ikke noget der hed ferie. Men nogle gange var jeg på ferie ved min faster og onkel.

Jeg havde ikke gjort mig nogen forestilling om hvad jeg gerne ville være når jeg blev voksen. Men jeg kom i lære i en tøjbutik, så jeg er uddannet butiksassistent.

Jeg havde ikke noget decideret fritidsjob og jeg skulle ikke hjælpe med at spæde til.

Mine forældre støttede rigtigt meget op om mine fritidsaktiviter, og jeg har altid haft et godt forhold til mine forældre.

Det jeg lavede i min fritid da jeg var lille og ung har jeg ikke kunne bruge i det moderne liv, men der har været ting jeg har lært der hjemme, men ikke ting men alt som f.eks IT og sådan noget for det kendte mine forældre jo ikke til og det havde man ikke den gang og de bruger det heller ikke i dag.

 

Grindsted 7200 DK
Get directions

Fødselsdag:

1956

Erindringen ønskes afleveret til:

GrindstedArkivet