Kirstine Algreen Jakobsen

Kirstine Algreen Jakobsen er blevet interviewet af to skoleelever fra 6.a, Viby Skole om sin skolegang på Hedeboskolen i Skagen, hvor der var rygeskur og mider i gulvtæppet. Gør ejerskabskrav på erindring

Karoline Hansfort og Adam Sahel fra 6.a på Viby Skole har lavet et interview med Kirstine Algreen Jakobsen i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

MIDER I GULVTÆPPERNE.

Da Kirstine gik i skole var der mider i gulvtæpperne så skulle alle børnene flytte til nogle andre skoler i et helt år. De kunne få astma så alle gulvtæpperne skulle fjernes. Hun kom desværre ikke på samme skole som hendes storesøster. Hun blev flyttet til en skole, der lå i midtbyen. Hun boede selv i udkanten af byen.

Kirstine er født i år 1976. Hun boede i Skagen da hun var barn. Hun gik på Hedeboskolen. Hun kunne godt lide at spille badminton og fodbold i sin fritid. Hun havde en storesøster

 

SKOLEN

Kirstine kunne godt lide at gå på Hedeboskolen fordi hun godt kunne lide det sociale og hun kunne også godt lide fange. Hendes ynglings fag var engelsk men hun kunne ikke lide idræt. hun havde mange venner men der var en gruppe piger som hun specielt ikke kunne lide. Det var en gruppe piger som drillede og bestemte meget. På hendes skole havde de et rygeskur hvor alle dem der havde fået en tilladelse af sine forældre, måtte stå og ryge. Men der var også nogen der sneg sig der ud. Der var også et støttecenter hvor alle dem der havde det svært kom hen. På Hedeboskolen var undervisningen primært travel undervisning.

 

Nordsøvej 1
Skagen 9990 DK
Get directions

Fødselsdag:

1976

Erindringen ønskes afleveret til:

Aarhus Stadsarkiv