Kristine Tollerud

Kristine Tollerud går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Mig selv

Jeg er 11 år. I min fritid går jeg til håndbold vi træner i 1 time og 30 min. Jeg træner håndbold om tirsdagen og torsdagen. Jeg er 1 meter og 57 cm. Når jeg kommer hjem fra skole tager jeg altid noget frugt. Når jeg har spist går jeg ind på min værelse og spiller eller tegner. Når min søster kommer hjem spiller vi altid kortspil vi spiller stress.

Min familie

Jeg har en lillesøster hun hedder Cecilie hun er 10 år gammel og går i 4 kl. Hun går til håndbold og ridning, den hest hun rider på hedder Sille. Min far hedder Simon han er i millitæret og han er 41 år gammel. Han er i Karup flyvestation. Min mor hedder Annette og hun er i gang med at  blive udannet neglekunstner. Hun er også inde hos privathospitalet i Viborg og huner også hos øjenklinikken nytorv i Viborg den er næsten lige åbnet, hun er 41 år gammel.

Mit hus

I mit hus er der 4 værelser og 2 badeværelser et køkken en stue og så har vi en gang og to døre ud til og ind til huset. Mit værelse lægger lige ved siden af min lillesøsters værelse og over for mig er min mors neglesalon. Min mors neglesalon kalder vi for fællesværelset og ude for fællesværelset er min mor og far værelse når man går op at gangen kommer man til brøkerset hvor vi har sko og jakker. Hvis man  går længere op af gangen kommer man til køkenet og stuen vores have er ikke ret stor.

Min skole

Jeg går på Mønsted skole jeg går i 5.a mit ynglings fag er matematik. Men vi har også ugeskema og det handler om at man kan vælge en opgave man gerne vil lave og når man så har lavet den krydser med på sit ugeskema ud for sit navn. Jeg elsker skolen<3

 

Sjove, særlige eller hændelser

Jeg var i USA i 2016 det var den fedeste ferie jeg nogensinde har været på og fik vi også en hund 3 uger før vi tog til USA den hedder Basse.

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv