Laura F. Thorsen

Laura fortæller om, hvad hun kan lide og ikke kan lide ved at skole. Og så fortæller hun om en voldsom oplevelse i de mindre klasser. Gør ejerskabskrav på erindring

Laura F. Thorsen går i 4.b på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Hvordan er det i skolen lige nu

 

Jeg synes det er sjovt at gå i skole fordi man lærer meget, og man har nogle gode lærer. Men noget af det mest irriterede er når lærerne kommer for sent og at nogle af drengen eller pigerne er næsvise over for lærerne så lærerne bliver sure. Så skæller lærerne ud på dem eller så bliver dem der er næsvise sat ud for dørene, og vores håndtag falder næsten hele tiden af det er irriterende.

Det bedste er vis at vi skulle møde i skolen 10 over 9.

Jeg ville gerne at vi fik fri 10 over 2 hver dag og at vis lærerne kommer for sent måtte vi gå hjem og passe det vi også har der hjemme.

Der vi gik i de mindre klasser var der to der fik taget kvælertag den ene kom på sygehuset men hun kom heldigvis tilbage levende, og den anden fald ude for og kunne næsten ikke trække været fordi der var en der løb ind i hende men hun kom hurtigt over det, hun fik faktisk taget kvælertag to gange.

De bedste fag er matematik, gymnastik og billedkunst.

Vi har en masse gode lærer, men der er en der hedder Morten han er god til at forklarer og han kan en masse fag der er tre fag vi har ham til det er Matematik, Historie og Musik.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2007

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv