Laura J. Dybdal

Laura fortæller om, hvordan det er at gå i skole. Og så fortæller hun om en voldsom oplevelse i 1. klasse. Gør ejerskabskrav på erindring

Laura J. Dybdal går i 4.b på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Hvordan er det i skole lige nu

 

Jeg synes det er irriterende når drengene slås her i folkeskolen . Vi har alt for mange lektier men på en måde er det jo godt fordi så lære man mere . Jeg synes de små børn er irriterende fordi de vil hele tiden med de store børn som mig. Jeg synes det er irriterende at skolen starter 10 over 8 jeg synes den skulle starte 10 over 9.

Og jeg synes at vi skal have fri 10 OVER 2 HVER DAG . Og der jeg gik i de små klasser blev der taget mange kvæler tag og en af mine venner kom på syge huset på grånd af at hun fik taget kvæler tag 2 gange jeg havde ondt af hende . Og der jeg gik i 1 . klasse under noget halv tag stor og lang hylde og den sad jeg oven på så fik jeg hovedet ned af mod fliserne og så faldt jeg med hovedet først og jeg mistede to av mine voksne tænder jeg blødet over hele hovedet min lære bar mig ind i klassen alle kigget på mig det var en slem oplevelse, nu er mine to for tænder ikke rigtige.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2007

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv