Mathilde K. Lindbjerg

Mathilde fortæller om, hvordan det er at gå i skole. Hun kan godt lide sløjd og svømning, men synes ikke der er tid nok til svømning. Gør ejerskabskrav på erindring

Mathilde K. Lindbjerg går i 4.a på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Min skoledag 2017

 

Nu skal du høre hvordan det er at gå i 4.a.

jeg kan ikke lide matematik ;(

Men jeg elsker svømning fordi jeg er rigtig god til det😊

Jeg elsker også virkelig meget juleklippedag. Det er også mega hyggeligt. Vi får bare lov til at have meget frikvarter og spise æbleskiver😉

jeg syntes at den sjoveste klasse jeg har gået i er 4.a

Jeg kan godt lide sløjd fordi at man for mange opgaver og dem elsker jeg især hvis at man skal lave en væv eller et navneskilt. Men det kan virkelig også være kedeligt hvis at vi ikke for nogle opgaver og at ens lære siger at man selv må bestemme. Så er der ikke rigtig mere at sige.

Svømning er også rigtig sjovt. Men vores skole-inspektør giver os kun 1 times svømning. Så vi når kun 15 min over i svømmehallen. Fordi så skal vi først gå der over og det tager CA 7 min og så skal vi have badetøj på og det tager for det meste 10 min også skal vi jo så ned og have svømning men så skal vi jo også i bad og have tøj på og det tager CA 15 for de knap hurtige. Også skal vi jo hjem og det tager CA 7 min.

Håndværk og design er egentlig også okay sjovt men det er bare ikke mig at sy på en syg-maskine. Men der er mange piger fra min klasse der syntes at det er sjovt.

Det var alt om hvordan jeg har det her i skolen og sådan noget.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv