Melanie Clivaz-Nielsen

For Melanie Clivaz-Nielsen er København en helt speciel by. Hun elsker København, og har rigtig mange forskellige minder fra København: skole, uddannelse, bisættelser, opvækst osv. Byen har alt, hvad hun har brug for, og hun havde derfor ikke noget behov for at komme andre steder hen i Danmark, som først skete da hun var 24. Hun kunne derfor heller ikke forestille sig at bo andre steder end i landets hovedstad.

Jeg har altid været stolt over at kunne sige: "jeg er Københavner med stort K." Det var først da jeg var ca. 24 år at jeg begyndte at rejse til andre dele af Danmark privat, ellers har jeg ikke haft behov for det, så har København og ferier i udlandet været nok for mig.

Jeg har mange minder fra forskellige steder i København, de mest betydningsfulde er: Opvæksten i en kaotisk lejlighed i Brønshøj og her også min afdødes søsters bisættelse, privatskolen i Ryparken, hvor jeg fik en fantastisk omgangskreds, 9. og 10. klasse på "den sorte skole" på  Nørrebro, gymnasiet i Husum, videregående uddannelse på Nørrebro, forskellige lejligheder gennem min ungdom i hhv. Lyngby, Brønshøj, Søborg, Husum og senest Valby, som har været med til at gøre mig meget selvstændig.

Jeg elsker København for størrelsen og de mange muligheder. Jeg bliver ved med at opdage nye dele af København og elsker samtidig at gå f.eks. ovenstående steder og mindes minderne.

 

København DK
Get directions

Fødselsdag:

1989-05-03

Erindringen ønskes afleveret til:

Københavns Stadsarkiv