Melisa Diem Quynh Vu

Jeg er en pige på 13 år fra Viborg. Gør ejerskabskrav på erindring

Melisa Diem Quynh Vu går på Søndre Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Mit liv

Jeg hedder Melisa Vu og er 13 år gammel og går i 7. klasse, jeg blev født d. 27/7 2004. Jeg blev født tidligt om morgenen på Viborg sygehus. Min far var på arbejde, da jeg blev født, men kom hurtigt for at se mig. I min fritid er jeg ofte sammen med mine venner og ser også meget YouTube. Mine bedste venner er nogle piger fra min klasse, som hedder Sofia, Yasmina, Laura og Maria. Det er de venner jeg ofte er sammen med. Jeg er også meget sammen med, en der hedder Amalie. Hun gik på skolen, men flyttede til en anden skole. Jeg holder stadig kontakten til hende, fordi hun bor overfor mig.

Vi bor 4 personer hjemme hos mig. Min storebror og min mor og far, jeg har også en søster, men hun bor i Aalborg. Min storebror hedder Michael, min far hedder Yeu og min mor hedder Thu. Min storebror er 22 år gammel, min storesøster er 24 år, min far er 51 år, og min mor er 49 år. Mine forældre er født i Vietnam, men rejste til Danmark for cirka 25 år siden. På min mors rejse til Danmark, startede hun med at rejse til Hong Kong, der mødte hun min far. Hun boede der i lidt over 4 år og havde arbejde der, min far boede der også i 4 år, men rejste til Danmark først. Min far rejste så tilbage til Hong Kong, og der giftede mine forældre sig. De rejste så sammen tilbage til Danmark og har nu boet i Danmark i 25 år.

Jeg bor i et hus sammen med mine forældre og min storebror. Jeg har et meget lille værelse og vil meget gerne have et større værelse. Så når jeg har venner på besøg er vi i vores udestue. Vores hus er ikke så stort, vi har 2 toiletter, 3 små soveværelser, 2 stuer, og et køkken som heller ikke er så stort.

 

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2004

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv