Nathali Nørremark Christensen

Nathali Nørremark Christensen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

Mig selv

Hej jeg hedder Nathali. Jeg er 11 år gammel, min livret er sparribs. Jeg går til håndbold hver tirsdag og torsdag og jeg elsker at være til håndboldkamp med mit hold. Jeg hjælper tit mine forældre.

Jeg elsker at være udenfor og gå ned på gården der ligger på vejen ved siden af os, jeg har på en måde min egen ko for jeg gav hende selv navnet Amanda og da hun var kalv gik jeg ture med hende sammen med en fra gården.

Min familie

min familie består af min mor Henriette, min far Carsten, min tvillinge søster Sabine, min hund Carlos og mine 3 katte Olaf, Taita og Flora. På min mors side af familien har jeg, min mormor, morfar og deres hund Shane, min moster, min onkel, min kusine, min fætter. På min fars side af familie har jeg, min bedste, min farfar, min faster1, min onkel1, min faster2, min onkel2, 2 kusiner, 2 fætre, og en masse grankusiner og granfætre.

Mit hus

Mit hus har 9 rum +gang. Der er min søsters værelse, min mor og fars soveværelse, mit værelse, et kontor, en forgang, en baggang, stuen, køkkenet, badværelse og en gang. Mit hus har en etage og en baghave og en forhave + terrasse.

Min skole

I min skole har vi noget der hedder ugeskema og det er et skema hvor der er en masse opgaver på og så må man selv bestemme hvilken opgave man laver først men man skal lave alle og for hver opgave man har lavet skal man sætte et kryds ud for navnet. Mit y-fag er billedkunst for jeg elsker at være kreativ og bruge min fantasi.

En sjov oplevelse

Min sjove oplevelse var da vi fik Carlos og da vi var i Legoland hvor jeg prøvede Dragen.

 

 

Det var alt om mit liv

slut

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv