Oskar Noachsen Nielsen

Min mor knoklede meget derhjemme hun slappede kun af når hun var færdig. Jeg burde nok hjælpe hende mere. Gør ejerskabskrav på erindring

Oskar Noachsen Nielsen går på Trekløverskolen og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

 

Jeg mistede min far i sommeren 2017 August måned. Det var stort tab og min mor og jeg var helt knuste. Jeg var rigtig ked af det til begravelsen og nogle dage efter, Men min mor, Hun var helt knust sønder og sammen. Jeg trøstede hende hverdag efter jeg kom hjem fra skole. Her nogle måneder efter har jeg det bedre men jeg savner ham stadig. Mine venner trøstede mig i starten og det hjalp mig ret meget

Min mor hun gjorde rent i huset i weekenderne, imens jeg var sammen med mine venner. Når jeg tænker over det skylder jeg hende rent faktisk at jeg hjælper hende. Min mor kørte mig ud til mine venner med mine ting hvis jeg overnattede hos en ven og min mor hentede mig næste morgen. Hun var ret træt når hun var færdig med alt i huset så oftest lå hun på sofaen med sin dyne når hun var færdig. Der var jeg lidt anderledes jeg var altid doven, imens min mor gjorde rent og handlede. Jeg sad der hjemme og lavede ikke noget overhovedet. Men den dag i dag ville jeg gerne hjælpe min mor efter jeg skylder hende det. Det var dog en ting jeg ikke var så doven over. Jeg dækkede bord og ryddede bord hver dag efter hvert måltid vi spiste sammen.

Min mor har altid passet på mig siden jeg blev født. Min mor og jeg har en masse gode minder fra den gang vi boede inde på Amager. Vi sad og så på busser og toge for det var jeg helt vild med. Da hun hentede mig fra børnehaven så skulle vi altid hjem og se en film.

Mit vækkeur ringer og så skal jeg og så skal jeg op ca. 6:30. Så gik jeg ned og ristede en bolle og gik ind i stuen og spiste efter det skulle jeg ud og børste tænder. Når jeg var færdig med at børste tænder var det op og slap af og så minutter efter hen til bussen og så i skole. Når jeg var færdig med skolen tog jeg enten i aften klub eller hjem. Hvis jeg var i aften klub var jeg tit sammen med mine venner fra andre skoler. Hvis jeg tog hjem så var jeg vare der hjemme og slappede af.

Fødselsdag:

18-10/2003

Erindringen ønskes afleveret til:

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune