Povl Tiedemann

Povl Tiedemann, årgang 1948, er opvokset på en landejendom på Aabenraa-kanten. Der var altid noget at lave, og verden var begrænset til cykelafstande. Som shipping-elev tog Povl de første skridt mod en international karriere, der førte ham til udfordrende brændpunkter og situationer med bl.a. Dansk Erhverv, LEGO og Mærsk. Gør ejerskabskrav på erindring

Mit springbræt til verden med afsæt fra Aabenraa-kanten.

Kombinationen af min shipping- og handelsgymnasieuddannelse fra Esbjerg og cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus med specialisering inden for udenrigshandel og organisation, har givet mig adgang til et både inspirerende og udfordrende internationalt karriereforløb.

Ansættelser hos bl.a. Dansk Erhverv, LEGO og Mærsk bragte mig rundt i  udfordrende brændpunkter i Afrika og Kina samt til Østeuropa midt i den økonomiske og geopolitiske nedsmeltning frem mod og efter Berlin-murens og dermed Jerntæppets fald.

Efterfølgende har jeg hos FDC-Civiløkonomerne / DJØF været engageret i uddannelsespolitik og kvalitetsudvikling på universitets- og handelshøjskole-området, hvor jeg cirkulerede mellem rektorater, ministerier, Folketingsudvalg og interesseorganisationer tilknyttet EU, ligeledes med et internationalt twist.

 

Klik her: Povl Tiedemann’s Meritter og Historik for at læse hele min erindring.

 

Povl Tiedemann

2018

Foldingbrovej 15
Rødekro 6230 DK
Get directions

Fødselsdag:

1948

Erindringen ønskes afleveret til:

Aarhus Stadsarkiv
Esbjerg Byhistoriske Arkiv
Lokalhistorisk Forening i Rødekro