Alberte Bremer Jørgensen

Hverdagen i 4. klasse Gør ejerskabskrav på erindring

Alberte Bremer Jørgensen går på Grindsted Privatskole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence

 

Jeg hedder Alberte. Jeg er født 07.05.08. Jeg har lyst, brunt hår og blågrønne øjne.

Hvordan oplever du skolebygningen?

I min klasse er vi i alt 22 elever, 11 drengee, 11 piger. Vi har et ret stort klasseværelse, og vi sidder faktisk ikke så tæt, men det er stadig ret tomt, fordi vi lige er kommet ind i en ny klasse. Det, vi har derinde, er nogen nye borde og stole.

Hvordan forløber en typisk skoledag?

I frikvarteret er jeg tit sammen med mine venner; der laver vi faktisk ikke så meget, men det er stadig mega hyggeligt at være sammen med dem. Vores klasse har også lavet en regel om, at om mandagen i 2. frikvarter leger hele klassen noget sammen, og det samme gør vi om fredagen i 1. frikvarter.

Hvilke fag har du, og hvad er dit yndlingsfag?

Jeg kan rigtig godt lide idræt, fordi at der får man lov til at bevæge sig og til at få gang i kroppen. I idræt skal vi også snart til høvdingeboldturnering, det glæder jeg mig til, men nogen gange kan jeg også hade idræt lidt, fordi at man hver gang kommer til at lugte af sved.

Hvad er din tydeligste erindring fra din skoletid?

Det bedste i løbet af skoleåret er nok idrætsdagen, fordi at der er man sammen med mange forskellige klasser; det er 8. klasse, der står for det, og så er det 9. klasse, der er holdkaptajner, og så laver vi en masse forskellige aktiviteter.

Det sjove ved skolen er, når vi laver en gimmick-dag, hvor alle på hele skolen tager et eller andet sjovt på.

Hvordan kommer du i skole?

Det er lidt forskellig, hvordan jeg kommer i skole, nogen gange cykler jeg, for jeg har nemlig kun 1 km i skole, og andre gange bliver jeg kørt i skole af min mor, for hun er nemlig viceinspektør på skolen.

Trehøjevej 10
Grindsted 7200 DK
Get directions

Fødselsdag:

2008

Erindringen ønskes afleveret til:

GrindstedArkivet