Silas Thomas Broge Andersen

Om teknologiens betydning for et godt liv. Jeg blev født i 2002, det vil sige at teknologien blev altid bedre og anderledes jo ældre jeg blev. Gør ejerskabskrav på erindring

Silas Thomas Broge Andersen går på Trekløverskolen og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Ville jeg være den samme uden teknologi?

 

Mit navn er Silas Broge, jeg blev født i en kold januar måned på Rigshospitalet. Sådan hørte jeg historien fra min mor. I 5 år boede jeg i København, Nørrebro. I København oplevede jeg ikke så meget teknologi, men jeg havde en DVD afspiller. Som jeg tit afspillede film på. Min mor og jeg var de eneste der boede sammen i den lille lejlighed. Jeg havde ikke så meget at lave i min fritid i lejligheden, men jeg fandt altid på noget at lave. Alle de venner jeg fik gennem barndommen, forsvandt, vi skulle flytte. Jeg kan stadig huske dagen, jeg uddelte æbler til hele børnehaven og sagde farvel til alle. Frederikssund var en sund start for mig, med nye mennesker og en helt ny by. Da jeg endelig var flyttet ind begyndte jeg at få tekniske ting, som en PlayStation 2, Nokia telefon og en Nintendo. Efter jeg fik alt det her teknologi havde jeg altid noget at lave efter skole. Ligeså langsomt dannede jeg min hobby med computerspil, som jeg stadigvæk har i dag. Min hobby har aldrig været i vejen for mit skolearbejde, jeg har faktisk fået mange venner på grund af computerspil, fordi der er så mange der har de samme interesser som mig. Så man kan vel sige at teknologien har redet mig? Selvfølgelig ved jeg ikke hvordan jeg ville være i dag, hvis verden ikke havde teknologi. For mig har teknologien været en mulighed for at møde mennesker, som har en fælles interesse med mig(Computerspil). De fællesskaber har været grunden til at jeg ikke har følt mig udenfor.

 

Frederikssundsvej 30
København 2400 DK
Get directions

Fødselsdag:

2002

Erindringen ønskes afleveret til:

Københavns Stadsarkiv
Stadsarkivet for Frederikssund Kommune