Sille H. Christensen

Sille fortæller om, hvordan det er at gå i skole. Hun fortæller, at hun synes det er sjovt at lære og lege, og der er mange venner. Gør ejerskabskrav på erindring

Sille H. Christensen går i 4.b på Vinderup Skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

Min skole

 

Det er sjovt at gå i skole for der er mange gode ting man kan lave i skole som matematik og engelsk og historie især dansk når man skal have diktat. Jeg elsker min skole fordi at der er mange man kan lege med og man kan få mange venner. Når vi skal havde idræt, svømning kan man få lov til at hoppe fra vipper og man kan svømme frem og tilbage og så kan man stave til julemand når man svømmer frem og tilbage. Lærerne er sød mod os det er os en af de ting jeg elsker ved skolen. Skolen er det bedste sted når man er ked af det for så har man mange venner der kan trøste hinanden. Jeg synes at det er godt at man kan lærer noget for der er mange der ikke kan gå i skole fordi de ikke har råd til at gå i skole. I skolen er gyngerne sjove at lege på. Der er en stor fodbold bande, som drengene spiller på. Vi har ikke 7 klasse på vores skole for de er over på realskolen.

 

Sevelvej 27
Vinderup 7830 DK
Get directions

Fødselsdag:

2007

Erindringen ønskes afleveret til:

Vinderup Egnshistoriske Arkiv