Sofie Kristensen

Sofie Kristensen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

 

Mig selv

Jeg kan godt lide at ride, og så går jeg også til jump. Når jeg har fri fra skole tager jeg med bussen hjem. Når jeg er kommet hjem står min mor og laver aftensmad, fordi at min far ejer en maskinstation og så skal vi ud med aftensmad hver dag og der er som regel 10-15 personer.
Jeg kan godt lide at være på ferie fordi så ved jeg at vi far ikke skal på arbejde.

Min familie

Min mor hedder Solveig Kvistgaard Kristensen, hun er født d. 02.02.82. min mor laver mad til mændene der arbejder ved min far.
Min far hedder Bo Kristensen, han er født d. 29.06.77. Min far ejer en maskinstation.
Min storesøster hedder Tinna Kristensen, hun er født d. 11.05.05 og er skoleelev.
Min lillesøster hedder Signe Kristensen, hun er født d. 02.11.09 og er også skoleelev.
Min lillebror hedder Johan Kristensen, han er født d. 16.02.11 og er lige begyndt i skole.

Mit hus

mit hus er der mange værelser, der er en kælder, en stueetage og et loft. Det ligger i Lånum lidt ude for Stoholm. Mit hus har stort tag og er rødt.

Min skole

i skole har vi ugeskema, det er nogle opgave der er sat på et skema og så må vi selv bestemme hvilken opgave vi vil start med at lave. Vi har også matematik, der laver vi læringstrappen, det går ud på at vi skal lave nogle matematikopgaver på en trappe og så til sidst skal vi lave en fremlæggelse.

Sjove eller særlige hændeseler i mit liv

Hver år er vi i Lalandia, med min far, mor, storesøster, lillesøster og lillebror og det er rigtig hyggeligt. Da vi mor og far blev gift.

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2006

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv