Tanja Alstrup Tankrathok Mikkelsen

Tanja Alstrup Tankrathok Mikkelsen går på Mønsted skole, og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence. Gør ejerskabskrav på erindring

 

Mig selv

jeg hedder Tanja, jeg er 12 år, jeg går til ridning hver torsdag mit hjemmearbejde er at tømme opvasken og put beskidt tøj i vaskemaskinen og pakke tøj sammen og stille det på plads igen jeg spiller ikke så meget mere jeg går mest ude.

Min familie

jeg har en familie i Danmark og i Thailand min mor kommer fra Thailand og min far kommer fra Danmark mit kæledyr er en kat hun hedder Mille Mister. Mit hus vi bor i et hus hvor min far og hans x kone så det er et gammel hus vi bor i men det er et flot hus.

Min skole

Min skole er en stor skole den går til 9a og indskoling er ikke så stor der er kun 4 klasser og mellemtrinet har kun 3 klasser udskoling har 6 klasser?

Når vi har timer skal vi lave det som vores læreender siger fx vis vi har matematik der er nogen der skal lave i format der er nogen der laver format 4 og 5 mens der er nogen der laver format 2 og 1 ugeskema skal vi slev bestemme hvad vi starter med vis de er sorte så skal vi ikke lave de og vis de er grå så er det kun vis vi er færdige med de hvide på begge ugeskemaer altså dansk og matematik om onsdagen har vi læringstrappen de skal vi lave format

 

Viborg 8800 DK
Get directions

Fødselsdag:

2005

Erindringen ønskes afleveret til:

Viborg Lokalhistorisk Arkiv