William Wiingaard Sørensen

Et historisk tilbageblik på den teknologiske udvikling i Williams levetid. Gør ejerskabskrav på erindring

William Wiingaard Sørensen går på Trekløverskolen og har skrevet en erindring i forbindelse med klassens deltagelse i Giv det videre 2017s skolekonkurrence.

 

Elektronikken fra da jeg var lille til nutiden

 

Den elektronik fra min barndom jeg husker bedst er en lille blå legetøjs computer jeg fik af mine bedsteforældre som jeg spillede nogle rigtig gamle og sjove spil omkring 2 klasse fik jeg en Nintendo DS som var noget af det nyeste dengang jeg elskede at spille på den sammen med mine venner vi spillede ben 10 og Mario kart.

 

Elektronikken betyder meget mere for vores hverdag nu end for 10 år siden. Dengang legede man meget mere udenfor og med hinanden nu sidder man bare på sociale medier og sidder og skriver sms til folk der sidder lige ved siden af dig. I skolen laver man også alt på computer og tablets i stedet for papir som man gjorde dengang.

 

Jeg kan faktisk huske da den første IPhone kom ud jeg var fem og gammel og min storebror sad og så lanceringen af den og jeg syntes at den var rigtig sej og jeg ønskede mig den. Da jeg blev 10 år gammel fik jeg endelig lov til at få min første mobil en Samsung Galaxy Xcover den var rigtig tyk og langsom men det var det bedste man kunne få dengang.

 

Da jeg så blev 11 år gammel fik jeg en iPod touch i blå til min fødselsdag den var rigtig fed. Fik fjernsyn og min første iPhone en iPhone 4s som 13-årig som jeg syntes var lidt for sent. Da det så blev min konfirmation fik jeg en Macbook pro som jeg skriver på lige nu og jeg købte en iPhone se. Nu vil jeg bare gerne have den nye iPhone x som jeg synes er rigtig fed men også dyr.

 

Frederikssund DK
Get directions

Fødselsdag:

2002

Erindringen ønskes afleveret til:

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune