Choose a package

Fritekst

Free

Vælg denne mulighed for at sende os din erindring uden tema. Du kan her skrive frit, men det er også uden den hjælp, som en temabaseret erindringsformular giver.

Interview

Free

Her kan du lave dit eget tema ved at stille dine egne spørgsmål til en interviewperson. Interviews kan være korte som lange og handle om hele livshistorien eller blot spørge til et udsnit.

Skolegang

Free

Alle har stærke erindringer fra deres skoletid – på godt og ondt. Vores tema stiller dig særlige spørgsmål for at gøre det let for dig at fortælle netop din skoleerindring.

Min mor

Free

Hvilke minder springer kommer frem, når du tænker på din mor? Vi vil i forbindelse med mors dag i 2017 gerne sætte fokus på danske mødre, og hvordan mødre huskes.

Ferie

Free

Opdagelse af nye steder sker ofte i forbindelse med ferie. Vi er meget interesseret i at høre, hvor du har rejst i Danmark eller verden, og hvilke oplevelser og erfaringer, du gjorde.

Før og nu

Free

Det danske samfund har forandret sig drastisk gennem de seneste generationer, og tempoet bliver ikke mindre for de kommende. Hvordan husker du forandringerne?

Video

Free

Har du filmet din egen erindring eller interviewet en person, der fortæller om sit liv, kan du her indsende videoen sammen med vigtige biografiske oplysninger om dig selv eller personen.

Elevbidrag

Free

Deltager du som skoleelev med din klasse, skal du sende din erindring eller interview ind via denne formular. Som klasselærer kan du også indsende et klassesæt som vedhæftet fil.