Choose a package

Fritekst

Free

Vælg denne mulighed for at sende os din erindring uden tema. Du kan her skrive frit, men det er også uden den hjælp, som en temabaseret erindringsformular giver.

Interview

Free

Her kan du lave dit eget tema ved at stille dine egne spørgsmål til en interviewperson. Deltager du som skoleelev og skal udføre et interview, skal du derfor vælge dette tema.

Skolegang

Free

Alle har stærke erindringer fra deres skoletid – på godt og ondt. Vores tema stiller dig særlige spørgsmål for at gøre det let for dig at fortælle netop din skoleerindring.

Min mor

Free

Hvilke minder springer kommer frem, når du tænker på din mor? Vi vil i forbindelse med mors dag i 2017 gerne sætte fokus på danske mødre, og hvordan mødre huskes.

Ferie

Free

Opdagelse af nye steder sker ofte i forbindelse med ferie. Vi er meget interesseret i at høre, hvor du har rejst i Danmark eller verden, og hvilke oplevelser og erfaringer, du gjorde.

Før og nu

Free

Det danske samfund har forandret sig drastisk gennem de seneste generationer, og tempoet bliver ikke mindre for de kommende. Hvordan husker du forandringerne?

Video

Free

Har du filmet din egen erindring eller interviewet en person, der fortæller om sit liv, kan du her indsende videoen sammen med vigtige biografiske oplysninger om dig selv eller personen.